понеділок, 3 квітня 2023 р.

Поради впродовж дня (03.04)

 - Пройдіть лабіринти: допоможіть вантажівці проїхати міською дорогою до будівництва, дотримуючись правил руху, а потім знайдіть Крокодилу правильну доріжку, якою можна дістатися до озера.

- Подивіться цікаве відео про те, як правильно треба переходити дорогу:

https://www.youtube.com/watch?v=Uv84-KqPGms

- Спробуйте знайти 8 відмінностей між картинками:

- Пограйте в ігри:

«Я беру з собою в дорогу...» Ведучий замислює правило-критерій, за яким він «візьме в дорогу» ті або інші предмети. Наприклад, це можуть бути всі круглі предмети або, складніше, їстівні, що починаються з голосної.

  Він починає гру, даючи одну правильну відповідь: «Я беру з собою...кавун». Інші учасники ставлять ведучому питання, намагаючись зрозуміти критерій, за яким він обирав предмет. Вони можуть запитати, чи бере він із собою банан, апельсин, огірок тощо, і з відповідей «так» або «ні» намагатися відгадати правило.

«Тихше їдеш, далі будеш, стоп!»

   Доки ведучий промовляє ці слова, гравці намагаються тихенько до нього підійти ззаду. Але, щойно сказавши «стоп!», він обертається і штрафує тих, хто не встиг завмерти на місці. Гру можна ускладнювати, задаючи смішні або каверзні питання. Якщо той, хто відповідає, похитнеться або не зможе відповісти, він робить два кроки назад.

«Іду по доріжці»

Гравці йдуть по доріжці, називаючи на кожен крок, наприклад, назви дорожніх знаків та ін. Перемагає зробив більше кроків і назвав більше слів.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Полетімо на ракеті

  - Доброго ранку, діти! Сьогодні незвичайний день, а справжній День космонавтики! Тож скоріше перетворюємося на космонавтів та шукаємо наш ...