пʼятницю, 17 лютого 2023 р.

Поради впродовж дня (17.02)

 - Розгляньте способи отримання кольорів, які потрібно змішати, щоб утворити потрібний колір. Спробуйте потренуватися вдома:

- Пограйте в різні цікаві ігри з теми заняття:

Гра «Портрет»

З групи вибирається ведучий. Його вигляд необхідно запам’ятати. Після чого, ведучий виходить за двері і там що-небудь змінює у своєму образі. Він повертається, і діти вгадують, що змінилося в його зовнішності. Те ж саме можна зробити з лялькою чи будь-якою іншою іграшкою.

Гра «Тінь»

З групи дітей вибирають двох. Одна дитина — «мандрівник», друга — його «тінь». Решта — «глядачі».

«Мандрівник» іде через поле, а за ним на 2-3 кроки позаду його «тінь», яка намагається скопіювати рухи «манд­рівника». Бажано стимулювати «мандрівника» до виконання різних рухів: пострибати на одній нозі, зупинитись: подивитись попідруки.

Гра «Запам’ятай рухи»

Ведучий показує дітям рухи, які складаються з трьох-чотирьох дій. Діти повинні повторити ці дії спочатку в тому порядку, а якому показував ведучий, а потім у зво­ротному.

Пропоновані рухи:

Присісти — встати, підняти руки — опустити.

Підняти руки долонями догори («збираю дощик») — повернути долоні донизу — опустити руки вздовж тулуба — підняти руки у різні боки.

відставити праву ногу вправо — приставити. Відставити ліву ногу вліво — приставити. Присісти — встати — повернути голову вліво, прямо і т.д.

- Спробуйте правильно визначити, які кольори присутні на картинках:

 



- Пограйте в гру «Хованки», треба буде відгадати предмет, бачивши лише його частину:

https://www.youtube.com/watch?v=33IRhtfBybs  


Немає коментарів:

Дописати коментар

Полетімо на ракеті

  - Доброго ранку, діти! Сьогодні незвичайний день, а справжній День космонавтики! Тож скоріше перетворюємося на космонавтів та шукаємо наш ...