пʼятницю, 30 грудня 2022 р.

Подарунки. Готуємось до Новорічного свята

 - Доброго ранку, діти! Вже майже через день ми будемо святкувати, мабуть,  найдивовижніше свято – Новий рік. А ви любите це свято? Що саме вам подобається?

- Так, Новий рік – дуже гарне та казкове свято: прикрашена ялинка, веселі Сніговики та радісні зимові ігри, й, звісно ж, подарунки! Отже, вже настав час підготуватися до святкування!

Математична розмальовка «Ялиночка»

(Взято за посиланням -https://childdevelop.com.ua/worksheets/2732/ )

- Діти, перш за все потрібно прикрасити нашу ялиночку. Але, щоб дізнатися, які саме кольори використати, треба вирішити невеличкі приклади.

- Якою гарною стала ялинка! Тепер під неї можна буде покласти цікаві подарунки. А що ж може бути подарунком? Поміркуйте, а потім допоможіть, будь ласка,  Гномику підготуватися до свят, бо він сам не встигає.

Математичні ігри «Порахуй новорічні предмети» та «Що якої форми?»

 

https://www.youtube.com/watch?v=pDjyW7uAloQ

- Молодці, швидко впоралися! Ялинка готова, подарунки теж, тож можна і вийти на вулицю. А там на вас вже хтось чекає, дізнайтеся, зробивши графічний диктант. Для цього підготуйте аркуш в клітиночку та ручку.

Шановні батьки, позначте початок диктанту дитині крапкою та не поспішаючи надиктуйте напряму руху.

Графічний диктант

- Ну що, здогадалися, хто чекав вас на вулиці? Так, це Сніговик! Він теж, звісно, дуже полюбляє Новий рік й пропонує вам розім’яти ручки та створити для своїх близьких чи друзів гарну новорічну листівку.

Виготовлення новорічної листівки

https://youtu.be/lOLiGnpZII4

 

 

 

 


 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Полетімо на ракеті

  - Доброго ранку, діти! Сьогодні незвичайний день, а справжній День космонавтики! Тож скоріше перетворюємося на космонавтів та шукаємо наш ...