середу, 28 грудня 2022 р.

Подарунок для самого себе

 - Доброго ранку, діти! Наближається Новорічне свято й всі починають готувати один одному подарунки. Але як щодо подарунка для себе самого? Діти, як ви гадаєте, який головний подарунок людина може зробити для себе й навіщо?

- Здавна люди розуміли, що головний подарунок для самого себе в незалежності від пори року – це здоров’я, адже здорова людина є активною, життєрадісною та щасливою.

Робота з коректурною таблицею

- Діти, розгляньте уважно картинки в таблиці. Як вони можуть бути пов’язані зі здоров’ям? Що добре підтримує здоров’я, а що погіршує його?

- Так, доглядати за своїм тілом – дуже важливо. А краще за все зміцнити його допомагає спорт. Зараз на вулиці зима, але це зовсім не завадить займатися, бо існує багато різних зимових видів спорту. Чи знаєте ви, що це за види спорту? Перегляньте відео та згадайте. Яким би ви хотіли займатися?

Зимові види спорту

https://www.youtube.com/watch?v=or_GicUtdm0&t=377s

-Добре, діти, але якщо змоги займатися спортом взимку немає, то знайте, що рухливі ігри та забави на свіжому повітрі теж є дуже корисними. Подивіться, як цікаво та яскраво зобразили зимові розваги художники О. Збруцька та Р. Дункан у своїх картинах.

О. Збруцька «Катання»

Р. Дункан «Зимові розваги»

- Які емоції викликають в вас ці картини? Чи полюбляєте ви кататися на санчатах?

 - А щоб взимку не змерзнути, пропоную вам зробити гарні теплі рукавички з кольорового паперу. Готуйте пальчики до роботи та починайте!

Аплікація «Рукавички»

https://www.youtube.com/watch?v=8-ibbdoastA

Немає коментарів:

Дописати коментар

Полетімо на ракеті

  - Доброго ранку, діти! Сьогодні незвичайний день, а справжній День космонавтики! Тож скоріше перетворюємося на космонавтів та шукаємо наш ...