середа, 31 травня 2023 р.

Поради впродовж дня (31.05)

 - Перегляньте цікаве відео про перший місяць літа – червень:

https://www.youtube.com/watch?v=V6uqFoanSaY

- Згадай кольори літа та розмалюй:

-Порухайтесь під жваву веселу пісню:

https://www.youtube.com/watch?v=hxdw6TnoG58

Пограйте в цікаві ігри на вулиці:

Сховалися кубики

Для гри знадобиться набір дитячих кубиків (з намальованими на них картинками або написаними буквами, цифрами). Заздалегідь визначивши ігрове поле (зазвичай це дитячий майданчик), дорослий ховає кубики в різних місцях, але так, щоб малюкам не склало особливих труднощів їх знайти.

Завдання: рухаючись вперед, уважно оглянути все навколо і знайти якомога більше кубиків. По закінченні гри дорослий разом з дітьми розглядає кубики і просить назвати, що на них зображено або які букви або цифри написані.

Дитячий боулінг

Треба відзначити двома лініями кордони "поля". За однією з ліній установи кеглі (3 шт.). Можна використовувати і покупні пластикові кеглі, але набагато простіше застосувати невеликі пластмасові пляшки.Гравці розташовуються за межею з протилежного краю поля. Діти по черзі намагаються збити всі кеглі м'ячем, причому його можна і котити, і кидати – за бажанням гравця.

Звір-риба-птах

Для цієї гри бажано знати багато назв птахів, тварин і риб. Всім гравцям потрібно стати у коло обличчям до центру. Посередині кола стоїть ведучий з м'ячем, він говорить одне з трьох слів (риба, звір або птах) і відразу ж кидає м'яч в руки будь-якого гравця. Учасник гри повинен зловити м'яч і одразу ж назвати відповідного птаха, рибу або тварину. Після цього м'яч знову перекидається ведучому.

«Привіт, я Олаф! Люблю палкі обійми»

За командою мама, тато і їхній Сніговичок набирають повні легені повітря, надувають щоки, як у сніговиків, та затримують дихання. Протягом 10 секунд усі починають химерно рухатися: розводять руки, ходять, перевалюючись із боку в бік, обіймаються.

 Тоді хтось із дорослих каже: «А тепер вийшло сонечко, і сніговики розтанули!» Гравці повільно видихають, опускають руки, присідають та лягають на землю. Гра відмінно знімає стрес та підвищує рівень довіри до батьків.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Поради на день (17.05)

  "Гарний настрій завжди майте... " https://www.youtube.com/watch?v=cmrhSzIBVGo - Розкажи, коли… - З’єднай емоції: Фізкультхвили...